Jentetur til Haukeliseter AVLYST

23. august kl. 19:00
25. august kl. 15:00
Etne Turlag, Haugesund Turistforening , Sauda Turlag
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)

Årets jentetur går til Haukeliseter, me møtes på Haukeliseter fredag kveld for innsjekking i 3-mannsrom med eige bad. Det vert middag med kjøttkakebuffe. Laurdag morgon blir det god frokost og smøring av niste før turen går til Vesle Nup ca.13 km tur-retur. For dei som ønskjer eit lettare alternativ, blir det tur til Loftsdokkhytta, ein tur på ca.7km, med ikkje så mange høgdemeter. Treretters middag laurdag kveld.

Søndag frokost og smøring av niste, utsjekking før me alle i lag tar turen til Hermondshola. Er ein tur på ca. 5 - 6 km.

Prisen vert for medlemmer kr. 2050,- ikkje medl. Kr.2500, som dekker overnatting og måltider som nemt. Pga strenge avbestillingsregler på Haukeliseter må me ha bindande påmelding innan 24.juni. Vi har plass til 21 deltakerar på denne turen. Turleierar: Siren Grindheim Grindheim, Evy H. Hus og Solvor Flatebø Grønstad.

Jentetur til Haukeliseter AVLYST

• Evy Hetland Hus