Jentetur til Haukeliseter AVLYST

Fellestur

Fra dato
23. august kl. 19:00
Til dato
25. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Etne Turlag, Haugesund Turistforening , Sauda Turlag
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Årets jentetur går til Haukeliseter, me møtes på Haukeliseter fredag kveld for innsjekking i 3-mannsrom med eige bad. Det vert middag med kjøttkakebuffe. Laurdag morgon blir det god frokost og smøring av niste før turen går til Vesle Nup ca.13 km tur-retur. For dei som ønskjer eit lettare alternativ, blir det tur til Loftsdokkhytta, ein tur på ca.7km, med ikkje så mange høgdemeter. Treretters middag laurdag kveld.

Søndag frokost og smøring av niste, utsjekking før me alle i lag tar turen til Hermondshola. Er ein tur på ca. 5 - 6 km.

Prisen vert for medlemmer kr. 2050,- ikkje medl. Kr.2500, som dekker overnatting og måltider som nemt. Pga strenge avbestillingsregler på Haukeliseter må me ha bindande påmelding innan 24.juni. Vi har plass til 21 deltakerar på denne turen. Turleierar: Siren Grindheim Grindheim, Evy H. Hus og Solvor Flatebø Grønstad.

Jentetur til Haukeliseter AVLYST

Årets jentetur går til Haukeliseter, me møtes på Haukeliseter fredag kveld for innsjekking i 3-mannsrom med eige bad. Det vert middag med kjøttkakebuffe. Laurdag morgon blir det god frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Evy Hetland Hus
  • Tlf. 97684886

Turledere:

  • Solvor Flatebø Grønstad
  • Evy Hetland Hus
  • Siren Grindheim