Buerbreen

Seniorer
Etne Turlag, Haugesund Turistforening , Vindafjord Turlag
Folgefonna (se kart)

Grunna koroasituasjonen er det eit avgrensa tal av deltakarar som får plass på denne turen. Alle som ønskjer å delta melde seg på via påmeldingslenken. Vi vil også måtte prioritere dei som medlem.

Buerbreen er ein brearm av Folgefonna. Gåturen inn til brekanten tek omlag 1.5 time i roleg tempo. Turen startar frå Buer, allereie frå parkeringsplassen ser ein inn til isen.Me går langs Buerelvi og er omringa av stupbratte fjellsider. Oppmøte på kaien i Etne kl 09. De som tilhører samme husstand kjøre sammen. Alle andre må kjøre egen bil.

Påmelding på nett innen 6/5. Alternativt kan turleder kontaktes for påmeldimg.

Turleiar Solvor Flatebø Grønstad, tlf 97798832

Buerbreen

Grunna koroasituasjonen er det eit avgrensa tal av deltakarar som får plass på denne turen. Alle som ønskjer å delta må melde seg på via påmeldingslenken. Vi vil også måtte prioritere dei ...

• Solvor F. Grønstad