Avlyst Fottur Kuhaugen *

Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Turen ledes av: Ruth Våpenstad 468 92 970 med maks 10 deltakere.
Turen går i stigning opp til de tre Kuhaug-ene. Lett tur, ca 5 km, på asfalt og grus.
Matpause ved vanntårnet med utsikt over Valentinlyst. Tilbaketuren går nedover-bakke andre veger, via Bakkaunet, slik at det blir en rundtur.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Fottur Kuhaugen *

Oppmøte: Bensinstasjonen rett vis a vis Lademoen kirke, like ved Rosendal teater, Innherredsvegen 71 kl 10:00. Nærmeste bussholdeplass fra sentrum er Buran Turen ledes av: Ruth Våpenstad 468 92 970 med ...