Fottur Leirfossrunden - Tillerrunden **

Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Trondheimsmarka (se kart)

Turen ledes av: Kåre Strømsvåg 417 65 935 og Hilde Berg 995 07 150
Både Leirfossrunden og Tillerrunden er en del av prosjektet “10 nærturer i Trondheim” som turistforeningen og kommunen har merket. Leirfossrunden er 5,2 km og Tillerrunden 6,8 km. Turstiene “kobles sammen” i Sjetnemarka, slik at vi får med oss begge. Diverse info-tavler langs løypene beriker turen med lokalhistorie. Turen starter og slutter ved Nedre Leirfoss. Totalt 12 km, mest på asfalt, noe på stier. Ta med niste.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Denne turen er kun åpen for påmelding for bosatte i Trondheim kommune grunnet strenge nasjonale og lokale smittevernforskrifter som sier at det kun er anledning til deltagelse for personer bosatt i samme kommune som hvor turen avholdes.

Fottur Leirfossrunden - Tillerrunden **

Oppmøte: Buss nr 24 fra Prinsens gate P1 kl 09:47, til Maskinistboligene kl 10:02. Mulig å parkere ved Nedre Leirfoss. Turen ledes av: Kåre Strømsvåg 417 65 935 og Hilde ...