Lyngmyr - Storavassbu (overnatting)

13. februar kl. 10:00
14. februar
Fellestur, Skitur, Overnatting, Gourmettur, Sauda, Storavassbu
Sauda Turlag, Etne Turlag , Haugesund Turistforening , Kvinnherad Turlag , Vindafjord Turlag

OBS! En uke tidligere enn først annonsert.
Ski gourmet-tur til Storavassbu, oppmøte ved Varden/Saudahallen.

Fra dato: lørdag 13. februarkl 10:00, til søndag 14. februar. Turen er ca 10 km lang og går i oppkjørte løyper i jevn stigning opp til Nordstøldalen ca 5 km. Den slaknar noko inn til Minneløa. Går så med bratt stigning til mast i Hanaskar og deretter lett terreng igjennom Hanaskar og ned til vatne. Over vatnet er det bare sjarmøretappen igjen og dei flotte hyttene på Storevassbu openbarer seg.

Krav til deltakerne:
Deltagerne må ha fjellski, skifeller (langfeller) og må kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem: 550kr/ 850kr

Prisen dekker:
Turledelse, overnatting, felles middag og administrasjon. Ha helst medbrakt egen frokost (men kan kjøpes fra matlageret på hytta)

Felles kjøring:
Felles kjøring fra Flotmyr i Haugesund for de som ønsker det, må oppgis ved påmelding. Kostnad for privatkjøring ordnes opp med sjåfør og er 10 kr pr mil pr passasjer pluss eventuelle bomavgift som deles på alle.

Påmelding til turledere:
Begrenset antall pga. hensyn til gjeldene smitteverninstruks.
Ola Breivik: Tlf. 908 32 801
Odd Kåre Håvik: Tlf. 900 24 021

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Turledere:

• Ola Breivik